Sommerplaner - THAILAND!

Hei!Siden endel blogger skriver om sommerplanene sine, tenkte jeg også det, heehe.

Vell, imorgen, ja faktisk imorgen drar jeg til Thailand!Om dere ikke visste det er jeg halvt Thai, men født og oppvokst i norge.Kan ikke noe thai da, og er bleeeik i huda etter pappsen.Mamma kommer fra Thailand og født og oppvoskt deeer, så derfor får vi møte familien, maange år siden vi ikke har sett dem!Mamma var jo der i vinter, men bare i 2 uker.


//Et random bilde jeg fant på google.

Jeg skal være der i 1 måned, altså jeg kommer hjem 5.augst.Da blir også storesøster og tantebarnet mitt med hjem!Derfor må vi rydde før vi drar, sånn at det blir okei når de kommer.Altså; de har aldri vært i Norge og kan hverken snakke det eller forstå det..Så det blir litt vanskelig, hehheh.

Men jeg gleder meg SÅ mye, og nå må jeg egentlig pakke, hehehe.
Å SÅ JEG GLEDER MEG!Det eneste som er dumt er at vi må på 3 fly, maaange kofferter sånn at storesøster og tantebarnet ikke trenger å kjøpe kofferter ogsånt, pluuss fra Danmark til Thailand tar det ca 10 timer med fly..Derfor må jeg ha alt klart; data, mobil, musikk, aaaalt!

Resten av den lille ferien kommer jeg til å være hjemme og kose med der, hehehe (:

Så vi snakkest!Kommer kanskje til å blogge imorgen og, skal ikke dra før halv 6 og kvelden, flyet drar halv 7 ;)

Hva skal dere i sommerferien?♥♥♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emilt ellingsen

emilt ellingsen

11, Agdenes


    Hei!Mitt navn er Emily og jeg er ei jente på elleve år.På bloggen finner du innlegg om hverdag, innkjøp, outfits, sminke, mote, og mer.Håper dere liker bloggen!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg Hverdag Thailand

Arkiv

August 2012 Juli 2012 Juni 2012

Søk i bloggen
hits