flink jeg er til å blogge

Hei!Akkurat nå sitter jeg her og kjeder meg og Kevin har klart å komme til kapittel 6 (!!!) i Dødslekene boka.Han begynte med den igår kveld, og jeg er så stolt av han.Lolneida.Men herregud, aaaldri vist at han hadde klart å lest så mye i en bok frivillig!!!Han har komt til side 160 elns nå, hahaha lesehest liksom.Kommer faktisk et innlegg senere ikveld ogsååå, nå er klokka 16:51 elns her, kommer sikkert til å skifte fordi det tar sinnsykt lang tid å laste ned bilder haha.Men når det er kveld her så kommer det et til innlegg!Nå er jeg sulten og skal leke med photobooth fordi jeg er verdensbeste, hihi.Kommer vell egentlig ikke noe bilde her fordi jeg det ikke kommer opp lol...

Hos bestefar, + informasjon

Heei!Sorry for EKSTREMT lite blogging, men hahahah har blogga på en feil blogg som jeg hadde før uten at jeg visste det cx

Har faktisk vært i Pattaya i 10 dager, i hotell, Discovery beach, LUXUS!Jeg, mamma, Kevin, og Arm(tantebarn, det er kallenavn btw)var der i kanskje 6 dager til Phen, Ooj(også kallenavn, begge storesøstrene mine, Ooj er størst og har aldri vært i norge) og Frank, kjæresten til Phen, kom.Så kosa vi oss hehehe.Vi bada i 7 dager, vi bada ikke første dagen fordi det var for sent, og ikke den nest siste og den siste dagen :PNå er vi hos bestefar, og skal være der til neste søndag, den 5.august, så drar vi HJEM.Ahh, det blir sååå godt!Å komme til akkurat passe varme, også når jeg kommer hjem skal jeg lage vafler også skal jeg og Niko sitte på gulvet ilag også skal jeg gi han..Hehhe, ja han er en bortskjemt hund, ihvertfall med meg<3Får alltid godbit uansett hva, hahaha.Kanskje ikke så mye da, men jeg gir i hemmelighet hehehe.

Gleder meg også til å komme hjem til STOR NY BÅT!Pappa kjøpte den også kom den for 1 uke siden elns!Så nå gleder jeg meg til å kjøre den woho :DOGSÅ gleder jeg meg til å hoppe trampoline med bestie Miriam all night<3VI SNAKKER HELE TIDEN NÅR VI KAN!!Hahaha, jeg savner henne sååå mye...Men snart får jeg treffe henne igjen!


Noen som morer seg? cx

Vell, skal dra fra bestefar klokken 18:00 også kjøre til flyplassen, som da tar 4 timer.Så kommer vi dit sånn ca 22:30, siden vi skal selfølgelig stoppe å spise mat på turen dit kanskje elns, idk.Også skal vi shoppe mye ogsånt, og klokken 01:30, altså halv 2 om natten skal vi ta fly.Vi kommer da ca til Amsterdam, (eller hvordan det skrivest cx)klokken 13:00 ithink, gidder ikke å fokusere elns på det hahaha.Så tar vi fly fra Amsterdam til Oslo, også går Phen og Frank av der, og det tar ca 1 time, så tar vi fly fra Oslo til Ålesund, som da tar 45 minutter ca.Vi har sånn 1 time på oss da, på å kjøpe ting på taxfree osv i Oslo da, såeja, kommer kanskje da til Ålesund om kvelden, eller ihvertfall hjem, siden det er ca 1 og en halv time fra Ålesund.Så er jeg hjemme, mamma, Kevin, Ooj, og Arm! :DOoj og Arm skal være der i 3 måneder i Norge så skal de dra hjem :)


Fint å ta bilde med vifta ogsånt da, hehe, modell lizom.

Kommer btw en videoblogg SNAAART! :DFaktisk 2, vet ikke om jeg har skrevet det, hahaha gidder ikke å se igjennom lol lat.

Thailand

Heeei!Nå er jeg  i thailand, datan går snart tom for strøm så innlegget må være raskt.Idag har jeg bada i badebasseng, imorgen skal vi bare slappe av ithink.Jeg og Kevin holder på å lese donald blad heeeele tiden, hahahaha..

Det er sinnsykt tregt nett, så har liksom ikke giddet å skrive noe innlegg før nå, hehehe.Det er jo siiinssykt varmt også, så det er både bra og dårlig!Jeg svetter meg jo ihjel noen ganger, tror det er over 30 grader her, haha.Sorry for små innlegg ogsånt heeele tiden, men må liksom bruke tiden min her med familien min, heheh.Plusspluss dårlig neeett...

 

Sommerplaner - THAILAND!

Hei!Siden endel blogger skriver om sommerplanene sine, tenkte jeg også det, heehe.

Vell, imorgen, ja faktisk imorgen drar jeg til Thailand!Om dere ikke visste det er jeg halvt Thai, men født og oppvokst i norge.Kan ikke noe thai da, og er bleeeik i huda etter pappsen.Mamma kommer fra Thailand og født og oppvoskt deeer, så derfor får vi møte familien, maange år siden vi ikke har sett dem!Mamma var jo der i vinter, men bare i 2 uker.


//Et random bilde jeg fant på google.

Jeg skal være der i 1 måned, altså jeg kommer hjem 5.augst.Da blir også storesøster og tantebarnet mitt med hjem!Derfor må vi rydde før vi drar, sånn at det blir okei når de kommer.Altså; de har aldri vært i Norge og kan hverken snakke det eller forstå det..Så det blir litt vanskelig, hehheh.

Men jeg gleder meg SÅ mye, og nå må jeg egentlig pakke, hehehe.
Å SÅ JEG GLEDER MEG!Det eneste som er dumt er at vi må på 3 fly, maaange kofferter sånn at storesøster og tantebarnet ikke trenger å kjøpe kofferter ogsånt, pluuss fra Danmark til Thailand tar det ca 10 timer med fly..Derfor må jeg ha alt klart; data, mobil, musikk, aaaalt!

Resten av den lille ferien kommer jeg til å være hjemme og kose med der, hehehe (:

Så vi snakkest!Kommer kanskje til å blogge imorgen og, skal ikke dra før halv 6 og kvelden, flyet drar halv 7 ;)

Hva skal dere i sommerferien?♥♥♥

 

in the town..

..Ikke akkurat town da, ehehe..Kjøpt noen diverse ting idag på moa, blant annet Musig angel, Travalo, eyeliner, osv.Kommer kanskje innkjøp etterpå!Nå kjeder jeg meg, det er sinnsyykt til varme og jeg må RYDDE.på en så fin dag..Takk mamma, du er kjemesnill,ilu♥hehe, men jaja, gjorde det ikke igår(inatt) så derfor må jeg gjøre det idag..


Hhhehe webcam er bra :D

Snakkest!

Pakke

Heisann dere!Beklager for ganske lite blogging..Har bare gama transformice og snakka med Miriam i 2 og en halv time, haha.Nå skal jeg pakke piiittelitt, siden jeg skal til moa imorgen eller på onsdag, og kanskje besøke Miriam..Så derfor blir det ihvertfall null pakking på de dagene!Men nå kjeder jeg meg, og ja..stinker parfyme i rommet hahah.

Lite parfyme jaaa!Har btw ikke børsta håret mitt i hele dag heller, såja; pent hår....

Et bedre bilde av meg, hehehe.

Såeja, nå skal jeg børste håret (!!!!), rydde pittelit, og finne korken på den ene parfyma mi, og pakke liiitt..Reisesyk og flyskrekk, det er meg!

Dere gjort idag, da?♥

 

Velkommen til min blogg!

Heisann!Jeg tenkte å lage en ny blogg, jeg har hatt gaanske mange blogger fra før av men nå skal jeg prøve å holde på denne, hehe.Vell, jeg heter Emily, jeg er 11 år og kommer fra Vestnes kommune.Hvorfor jeg ikke sier hvor jeg bor er egentlig fordi kanskje ingen har hørt om det, ahahah.Bor på en liten plass, ihvertfall, og snakker dialekt.


Kommer vell egentlig til å begynne å bloge helt vanlig, så håper jeg får en kommentar eller to!

Les mer i arkivet » August 2012 » Juli 2012 » Juni 2012
emilt ellingsen

emilt ellingsen

11, Agdenes


    Hei!Mitt navn er Emily og jeg er ei jente på elleve år.På bloggen finner du innlegg om hverdag, innkjøp, outfits, sminke, mote, og mer.Håper dere liker bloggen!

    + Legg meg til som venn


Kategorier

Blogg Hverdag Thailand

Arkiv

August 2012 Juli 2012 Juni 2012

Søk i bloggen

hits